14 Mart 2011 Pazartesi

Pug için hangi veteriner seçilmeli

Pugs özel bir cins köpek vardır. Bunlar, çok güzel, şirin, sevimli ve bulabileceğiniz en büyük arkadaşlık yapmak. Ama onlar da özel bakım gerektirir ve iyisi özel küçük arkadaşın dikkat çekmek bir veteriner hekim baktığınızda birkaç önemli noktaları göz önünde bulundurun. Cins yüzlerce yıl geri gider ve benzersiz değildir sadece görünüm ve eğilimini ama onların fiziksel özelliklerini de. Ne zaman kendinizi ya da iki kez bu yüzden tamamen aynı şeyi yapmak için senin Pug mantıksal doğru profesyonel bulmak için ekstra zaman ayırdığınız hakkında düşünmek olmaz bir aile üyesi için bir doktor aranıyor. Gibi sevimli oldukları gibi bu cins senin veteriner hakkında bilmek emin olmak istediğiniz özel bakım gereksinimleri vardır.
 

Veterinerler büyük saygı var ama adil olarak Tıpta Uzmanlık alanları, Pugs diğerlerinden daha fazla deneyimim var Bazı veterinerler vardır. Özel bilgi ve deneyim çok önemli olabilir ve sizin Pug Bakımı büyük bir fark olduğunu. Örneğin, Pugs brachycephalic bir cins vardır. Bu kısa Ağızlıklar ya da düz yüzler var demektir. Bir şeyler yapmak onları kesinlikle çok güzel olsa da belirli sorunları ve koşullar için daha yüksek bir risk teşkil etmektedir. Pugs sorunları diğer köpekler daha nefes için daha yatkındır. Sadece onlar asla haline ısınmış (ki solunum sıkıntı neden olabilir) ama onlar da hep dar burun delikleri ve diğer tıkanıklıkları kendi solunum sisteminin izlenmesi. O-ecek almak bir veteriner ile Pug deneyim ne bakmasını bilmek. Eğer senin köpek için spaying veya neutering veya diğer cerrahi anestezi geçiyor, bu özellikle önemlidir.
 

Bir boksör'ın yüzü ve tanınmış gözlerini kırışıklıkların onları neredeyse dayanılmaz hale ama bu özellikleri sevimli da onları adaylar için başka sorunlar yaratabilir. Onların göz yapısı nedeniyle, Pugs göz yaralanmaları ve diğer bozukluklar daha yatkındır. Ve onların cilt kırışıklıkları nedeniyle ekstra bakım bu alanlarda ciddi sorunlar gelişebilir cilt koşulları dikkatle önlemek için temizlemek için alınması gerekiyor. Yine, bilgili ve Pug deneyimli veteriner-ebilmek var olmak sadece tedavi için uzman önerileri büyük bir kaynak değil, aynı zamanda bu potansiyel sorunların önlenmesi.
 

Pug kemik yapısı da bu cins daha ortak bazı diz ve kalça koşulları için bir sorun olabilir. Onların yürüme değişikliği veya atlama veya merdivenlerden aşağı veya yukarı gidiş bir zorluk fark, bu değer mümkün olan en kısa sürede senin veteriner dikkatine arama 's. Senin veteriner küçük arkadaşın sağlığını korumak için tavsiye en iyi kaynağıdır.
 

Yani, burada bir boksör dostu veteriner bulurum? Başlamak için en iyi yer ile nereye sen got senin Pug türdür. Saygın doğurmak, uzman tıbbi yardım için başvurulacak yerler bilmek büyük özen. Bildiğiniz herhangi bir diğer Pug sahiplerinden başka bir yerdir. Word, bu ağ hakkında en iyi Veterinerlik hızla dolaşıyor. Ya da bu kaynaklardan bilgi erişimi yoksa, veterinerler bölgede arama ve deneyimleri ile bu sevimli küçük cins hakkında soran çekinmeyin. Bu özellikle kırsal gerçek çiftlik alanları bir veteriner işlerini atlar, Hayvancılık ve diğer çiftlik hayvanları ile yüzde doksan nerede yapabilirsiniz değildir.
 

Son bir not olarak, aslında gerek önce hangi acil İmkanları bölgenizde kullanılabilir araştırmak için zaman ayırdığınız değer seviyededir. İnsanlar zarar geldiğinde otomatik bir hastane acil servise getirmek yanıttır. Onlar 24 Saat, haftada yedi gün açık olan ve genellikle büyük yaralanmalar işlemek donatılmıştır. Senin veteriner değil güçlü-e doğru senin Pug Saat hizmete etrafında aynısını sağlamak olabilir. İyi haber, onlar genellikle, boksör için günün hangi saatinde olursa olsun o bakımı için birlikte çalışan veterinerler bir ağın parçası olacak olmasıdır. Seçiminde bir veteriner bu acil bakım değerlendirmesi, boksör için en iyi tıbbi Bakımı almakla mümkün analiziniz bir parçası olun.
 

Lütfen Pugs vardır, doğa, hastalıklı veya sağlıksız izlenimini alamadım. Bir an için bir sorun doğurmak seçtiğiniz düşünüyorum. Belirli koşullar için tüm saf köpek ırkları yatkındır. Niyet burada, yalnızca diğer doğurmak Pugs içinde daha yaygın bazı hastalıklar farkında olmasını sağlamaktır. Çoğu Pugs sağlıklı ve yapmak değil koşulları söylediğim burada. Çoğu Pugs Oniki için on beş yıl ya da daha sağlıklı bir hayat yaşamak. Bunlar sevgi, sevimli ve lastik senin en iyi arkadaş olmak asla!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ana sayfaya git yukari